I MIEI PRIMI FIORI DI ZUCCA RIPIENI FRITTI
Ho preso la friggitrice nuova con i punti dell'esselunga.. Da quando l'ho presa, ho sempre desiderato preparare qualcosa per utilizzarla.. Domenica mattina sono andata a fare la spesa e nel reparto frutta e verdura spiccavano dei bellissimi fiori di zucca.. Gialli firm and saying, "Eat me eat me .." .. I could not resist, and I took them!
The gorge then did the rest ..
Here I have, at once, satisfied my desire to use the new deep fryer, and fried crisp palate with a dry and worthy of the best chefs ..
But here's the recipe: 4 servings
:
- 12 zucchini flowers
- 350 g ricotta
-
salt and pepper to taste - 3 eggs
-
flour taste - beer taste
First you need to heat the Fryer, I have made 180 °, those who have not, must put a large amount of oil in a pan and bring to room temperature. It
clean flowers, removing the stem and pistil inside, wash thoroughly and dry with a soft cloth.
In a bowl, mix the ricotta with salt and pepper, until you get a cream that is not particularly strong.
Separately, prepare a batter with three egg yolks, flour and beer, and stir until creamy. You whip the egg whites, and combine the mixture, stirring carefully to avoid removing the egg whites.
Using a pastry bag, fill the flowers with the dough made with ricotta cheese, then move on every flower in the batter and continue frying.
The council, for optimum frying is to place two, maximum three flowers at a time, both in the fryer, which in the pan, so you avoid a sudden calo della temperatura dell'olio che potrebbe rovinare la frittura stessa.
Una volta dorati, stenderli sulla carta assorbente per togliere l'olio in eccesso, salare leggermente in superficie e servire ancora caldi!!
Potrebbe essere un'idea, in caso vi avanzasse della pastella, di passarvi delle fettine di pane da friggere anch'esse: sono pronte non appena si dorano, si servono calde con una leggera spolverata di sale e un po' di succo di limone.
Buon appetito!!
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