Thursday, October 15, 2009

Army Tank Birthday Cake

MY RAGU 'SWORDFISH WITH EGGPLANT SURPRISE

Eccomi tornata anche in questa mia creatura, ultimamente un po' abbandonata, e me ne scuso, ma l'estate prima, tremila accadimenti dopo, e di cucinare nemmeno l'ombra...In realtà qualche cosina l'ho fatta, ma ancora non l'ho postata...Spero di riuscire ad aggiornarlo con più costanza!!
Allora, per questo rientro, ho scelto il mio personalissimo ragù di pesce spada...Ve lo presento!!

ingredienti per 4 persone:
- 320 g di penne rigate
- 300 g di pesce spada a cubetti
- 4 cucchiai di olio extra vergine
- un bicchiere di vino bianco
- una cipolla bianca
- capperi dissalati qb
- 400 ml of tomato
- a measuring cup of vegetable broth
-

basil to taste In a skillet, heat oil and do you cook the onion, finely chopped. When it is golden. blended with white wine and add the diced sword, let them blow up quickly, then add the tomato puree, capers, measuring cup of vegetable broth and a few basil leaves, stir and cook over low heat for 15-20 minutes. Meanwhile, cook the penne in boiling salted water, drain when al dente and, once the sauce has retired, blow pens, cook for few minutes. E. Serve. Bon appetit!

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